Драган Дојчиновски

Секретар
Адреса:
„11 Октомври“ 42а 1000 Скопје Република Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.

телефон: +389 2 3 163 551

Факс: +389 2 3 163 551

You are here