КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР НА МАКЕДОНСКИТЕ ПАРАОЛИМПИЈЦИ И СТРЕЛЦИТЕ НА СК РАБОТНИЧКИ 27.02.2019

1И денес одлични резултати. Честитки за стрелците. Со денешниот контролен се заокружи циклусот на контролни натпревари за параолимпијците за настап на следниот меѓународен куп.
1.Оливера Н. Бикова 94,93,94,98,95,99=573
2.Мирослав Славковиќ 94,92,91,95,97,95=564
3.Александар Јовановски 93,95,93,94,94,95=564
4.Ванчо Каранфилов 92,94,91,95,95,96=563
5.Блаже Тофиловски 85,92,93,94,94,92=550
6.Стефан Стојковски 85,89,89,90,81,88=522

Браво за стрелците. Тренажниот процес продолжива уште посериозно и уште понапорно.